ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Αττάλεια ο Νίκος Τορναρίτης για τις εργασίες της ΑΚΣ

Στην Αττάλεια ο Νίκος Τορναρίτης για τις εργασίες της ΑΚΣ

Ο επικεφαλής της κυπριακής αντιπροσωπείας στην Ασιατική Κοινοβουλευτική Συνέλευση (ΑΚΣ), βουλευτής Νίκος Τορναρίτης, μεταβαίνει Παρασκευή (13/12), στην Αττάλεια της Τουρκίας, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της 12ης Συνόδου της Ολομέλειας της ΑΚΣ, σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής.

Η Σύνοδος πραγματοποιείται από 14 μέχρι 17 Δεκεμβρίου. Κεντρικό θέμα της Συνόδου είναι η προώθηση της πολυμερούς συνεργασίας μεταξύ των Ασιατικών Κοινοβουλίων.
 
Στη διάρκεια της Συνόδου, θα συνεδριάσουν οι τέσσερις Μόνιμες Επιτροπές της Συνέλευσης, για να συζητήσουν προσχέδια ψηφισμάτων επί διαφόρων πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικο-πολιτιστικών θεμάτων, που θα υποβληθούν στην Ολομέλεια της Συνέλευσης προς υιοθέτηση.
 
Στο πλαίσιο της Συνόδου, θα πραγματοποιηθεί επίσης το Β Μέρος συνεδρίας του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΑΚΣ, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σεξ στην παραλία: Η «καλοκαιρινή» φαντασίωση - Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά;

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Αυτισμός: Απλό τεστ υπόσχεται διάγνωση σε μωρά κάτω των επτά μηνών

Είναι υποχρεωτικό να καταβάλλει ένας εργοδότης 13ο και 14ο μισθό;

Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός και επτά τραυματίες - Δείτε βίντεο

Κλεοπάτρα Αδάμου: Η 24χρονη αδερφή της Ήβης είναι μία κούκλα και έχει ταλέντο στη μουσική



Λετυμπιώτης για Κυπριακό: «Διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια»

Λετυμπιώτης για Κυπριακό: «Διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια»

«Διαβεβαιώνουμε τον κυπριακό λαό ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια από την επίλυση του Κυπριακού, του ύψιστου εθνικού ζητήματος και θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσουν να υπάρξουν εξελίξεις», είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top