Με θέληση και πίστη για το διπλό

Με θέληση και πίστη για το διπλό

Έχει χαρακτηριστεί σαν ο σημαντικότερος αγώνας της χρονιάς για το ΑΠΟΕΛ όσον αφορά την προσπάθεια για την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος και σαν μια από τις δυσκολότερες εξόδους που έχουν απομείνει στην ομάδα.

Ισχύουν όλα τα πιο πάνω και στο ΑΠΟΕΛ έχουν πλήρη επίγνωση της δυσκολίας της σημερινής τους αποστολής με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΓΣΖ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» πάνε στη Λάρνακα με ξεκάθαρο στόχο να «αποδράσουν» με το διπλό για να δημιουργήσουν ιδανικά δεδομένα για την τελική ευθεία της χρονιάς.

Ο Τόρστεν Φινκ και οι παίκτες του ξέρουν πολύ καλά πως αν φύγουν με το διπλό από μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο θα αποκομίσουν πολλά οφέλη που θα βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό στην όλη προσπάθεια τους.

Στο πλευρό τους οι «γαλαζοκίτρινοι» θα έχουν και τον κόσμο με τη σημαντική του συμπαράσταση. Η ανατολική κερκίδα του ΓΣΖ θα έχει έντονο πορτοκαλί χρώμα και παλμό στην προσπάθεια του κόσμου να βοηθήσει με το δικό του τρόπο τους ποδοσφαιριστές.

Κώστας Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τρίτος χρόνος διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη - Οι προκλήσεις και το δύσκολο περιβάλλον στις σχέσεις με τα συγκυβερνώντα κόμματα

Τρίτος χρόνος διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη - Οι προκλήσεις και το δύσκολο περιβάλλον στις σχέσεις με τα συγκυβερνώντα κόμματα

Στις 28 Φεβρουαρίου συμπληρώθηκαν δύο χρόνια αφότου ανέλαβε τα ηνία του κράτους, ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Με το σύνθημα τότε, για πάταξη της διαφθοράς, τη διαφάνεια και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, διαπραγματεύεται με ένα ποικίλο και δύσκολο πολιτικό σκηνικό, έχοντας να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις, από τη λύση του κυπριακού, μέχρι τις οικονομικές δυσκολίες και τις περιβαλλοντικές ανησυχίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE