Για να κρατήσει την κορυφή

Για να κρατήσει την κορυφή

Η παραμονή στην κορυφή είναι το κύριο ζητούμενο για τον Απόλλωνα για ακόμα μια αγωνιστική.

Υποδέχεται την Ανόρθωση στο Τσίρειο η ομάδα της Λεμεσού και στοχεύει στη νίκη που θα την κρατήσει στο ψηλότερο σκαλοπάτι της βαθμολογίας ανεξαρτήτως αποτελέσματος στον αγώνα ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ που θα γίνει την ίδια ώρα στο ΓΣΖ. Ο Ιοάν Αντόνε δούλεψε στο διάστημα της διακοπής σε μια προσπάθεια να βελτιώσει σε κάποιους τομείς που εντόπισε αδυναμίες την ομάδα του και προσδοκεί σε καλύτερη παρουσία από τους ποδοσφαιριστές του.

Στον Απόλλωνα ξέρουν καλά ότι απέναντι σε μια ομάδα που ουσιαστικά παίζει το τελευταίο της χαρτί για να διατηρήσει ελπίδες εξόδου στην Ευρώπη θα έχουν δύσκολο έργο και θα πρέπει να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για τη νίκη. Πιστεύουν όμως στις δικές τους δυνατότητες και ελπίζουν ότι με καλή παρουσία και με τη στήριξη του κόσμου που θα δώσει μαζικό παρόν στο Τσίρειο θα τα καταφέρουν και θα κάνουν άλλο ένα βήμα για τον τίτλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Νικόλας, οι μεταγραφές, οι ρήξεις και τα σενάρια που διαμορφώνονται στον κεντρώο χώρο

Ο Νικόλας, οι μεταγραφές, οι ρήξεις και τα σενάρια που διαμορφώνονται στον κεντρώο χώρο

Σε περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας εισέρχεται το Δημοκρατικό Κόμμα, με τις πρόσφατες κινήσεις της ηγεσίας του, να προκαλούν αλυσιδωτές αντιδράσεις στον κεντρώο χώρο και να αναζωπυρώνουν τη συζήτηση για τον ρόλο και την κατεύθυνση που επιλέγει ο Νικόλας Παπαδόπουλος ενόψει της επόμενης μέρας των βουλευτικών εκλογών. Οι εξελίξεις δεν περιορίζονται σε επιμέρους προσχωρήσεις, αλλά συνθέτουν ένα ευρύτερο πολιτικό μοτίβο, το οποίο αμφισβητείται έντονα από άλλες δυνάμεις του Κέντρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE