ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Η νεκροτομή έριξε φως στα αίτια του θανάτου του 56χρονου Άντη Ευαγγελή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Η νεκροτομή έριξε φως στα αίτια του θανάτου του 56χρονου Άντη Ευαγγελή

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή την Τετάρτη(18/12) το πρωί επί της σορού του άτυχου 56χρονου, εργάτη, Άντη Ευαγγελή από τη Δερύνεια, που έχασε τη ζωή του την Τρίτη. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα ιατροδικαστικά ευρήματα,έδειξαν οτι ο θάνατος του 56χρονου επήλθε λόγω πολλαπλών κακώσεων στο σώμα και στα ζωτικά όργανα, ενώ υπέστη και πολλαπλά κατάγματα στο πάνω μέρος του σώματος του.

Τη νεκροτομή διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. 

Να υπενθυμίσουμε ότι ο άτυχος Άντης Ευαγγελή έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα στο Βασιλικό.

Συγκεκριμένα, κατά τη διαδικασία εκφόρτωσης γεννήτριας από φορτηγό αυτοκίνητο, με τη βοήθεια γερανού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αποκόπηκε το συρματόσχοινο του γερανού, με αποτέλεσμα να πέσει το μεταλλικό άγκιστρο και να κτυπήσει στο κεφάλι και τον ώμο, τον οδηγό του φορτηγού, ηλικίας 56 χρόνων.

Στη σκηνή έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον 56χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου οι επί καθήκοντι ιατροί προσπάθησαν να τον κρατήσουν στη ζωή. 

Ωστόσο, γύρω στις 16:00 (17/12) ο Ευαγγελή υπέκυψε στα τραύματα του. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top