ΣΟΚ στον Άγιαξ με Ολλανδό αμυντικό – Διαγνώστηκε με πρόβλημα στην καρδιά

ΣΟΚ στον Άγιαξ με Ολλανδό αμυντικό – Διαγνώστηκε με πρόβλημα στην καρδιά

Πρόβλημα στην καρδιά αντιμετωπίζει ο αμυντικός του Άγιαξ, Ντάλεϊ Μπλιντ, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες.

Σοκ στον Άγιαξ, καθώς ο αμυντικός Ντάλεϊ Μπλιντ αντιμετωπίζει πρόβλημα στην καρδιά και θα μείνει εκτός αγωνιστικών δραστηριοτήτων για έναν τουλάχιστον μήνα.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής ένιωσε ζαλάδα κατά τη διάρκειας της αναμέτρησης με τη Βαλένθια και οι εξετάσεις που υποβλήθηκε, έδειξαν ότι πάσχει από μυοκαρδίτιδα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του «Αίαντα», στον Ολλανδό τοποθετήθηκε ειδική συσκευή στην καρδιά του μετά από επέμβαση, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία από την πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στα Πολεμίδια, με έναν 55χρονο Αστυνομικό αστυνομικό να πυροβολεί με το υπηρεσιακό του όπλο την 46χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια να βάζει τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE