Ένα ΜΕΤΡΙΟ… «λευκό» ημίχρονο!

Ένα ΜΕΤΡΙΟ… «λευκό» ημίχρονο!

Στο ημίχρονο του ντέρμπι του Τσιρείου, για τη 14η και τελευταία αγωνιστική για το 2019, ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ βρίσκονται στη λευκή ισοπαλία (0-0), σε ένα 45λεπτο, με δυνατές μονομαχίες, χωρίς καλό ρυθμό και με ελάχιστες φάσεις, που κινήθηκε στην μετριότητα.

Το πρώτο σουτ του αγώνα έγινε από τον Χουράδο στο 15′, ο οποίος δοκίμασε εκτός περιοχής να παραβιάσει την εστία του Μπέλετς, ωστόσο η μπάλα κάπου κόντραρε και έφυγε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Σλοβένου, σε κόρνερ.

Στο 21′ ο Τάμαρι έδωσε ωραία στον Μάτιτς, που μπήκε στην περιοχή, έκανε το γύρισμα με τους αμυντικούς των γηπεδούχων να διώχνουν πριν γίνει απειλητικός ο Πάβλοβιτς.

Στο 43′ ο Μερκής έκανε ένα σουτ, με την μπάλα να φεύγει ψηλά έξω, ενώ ένα λεπτό αργότερα στο 44′ αυτό του Γιάκολις είχε την ίδια κατάληξη.

Έτσι, το… στείρο 0-0 οδήγησε τις ομάδες στα αποδυτήρια, για την ανάπαυλα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση Alpha: Οριζόντια απογοήτευση στα κόμματα, αντοχή στην πίεση και άνοδος για Κυβέρνηση και ΠτΔ

Δημοσκόπηση Alpha: Οριζόντια απογοήτευση στα κόμματα, αντοχή στην πίεση και άνοδος για Κυβέρνηση και ΠτΔ

Με το βλέμμα στραμμένο στην αναμέτρηση του Μαΐου 2026, η νέα δημοσκόπηση του Alpha αποκαλύπτει τις πρώτες σοβαρές μετατοπίσεις στο κομματικό οικοδόμημα της Κύπρου. Η πρόθεση ψήφου αναδεικνύεται σε ένα κρίσιμο «crash test» για την αντοχή των παραδοσιακών δυνάμεων και τη δυναμική των νέων παικτών.

BEST OF TOTHEMAONLINE