Σε κινητοποίηση η Αστυνομία: Πυροβολισμοί σε κεντρική περιοχή της Λεμεσού
Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι αστυνομικές Αρχές στη Λεμεσό, μετά από περιστατικό ρίψης πυροβολισμών που σημειώθηκε το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς στο κέντρο της πόλης.

Το πανέμορφο σκυλάκι βρέθηκε εγκαταλειμμένο σε υπόνομο στο Γερι.
Δεν είναι γνωστό, αν κάποιοι ασυνείδητοι το πέταξαν, ή απλά το εγκατέλειψαν με αποτέλεσμα το κουτάβι να πέσει στον υπόνομο, εντούτοις όποιο και από τα δύο σενάρια να ισχύει, ένα είναι το συμπέρασμα, ότι κάποιοι απλά ονομάζονται άνθρωποι, αλλά ομοιάζουν με οτιδήποτε άλλο, αφού οι πράξεις τους υποδεικνύουν χυδαιότητα.
Τρεις νεαροί λεβέντες που άκουσαν τις καυγιές του κουταβιού, έτρεξαν προς διάσωση του. Αφού έστησαν σκάλα ένα από τα παιδιά κατέβηκε στον υπόνομο και σύρθηκε προς το μέρος του τετράποδου, το οποίο κατάφερε να μεταφέρει έξω με ασφάλεια.
Φίλοι του κατέγραψαν την επιχείρηση διάσωσης των παιδιών με την κάμερα του κινητού τους τηλεφώνου.
Τα παιδιά είναι άξια συγχαρητηρίων, αφού πράξεις σαν αυτές σπανίζουν στις μέρες και τον τόπο μας.

Το κουτάβι μεταφέρθηκε σε κτηνιατρική κλινική για περίθαλψη.

Όσοι ενδιαφέρονται να υιοθετήσουν το κουτάβι, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Φώτη Λάμπρου μέσω της σελίδας του στο Facebook: https://www.facebook.com/fotakis.kyp
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




