ΠΑΦΟΣ: Υπό τετραήμερη κράτηση τέθηκε 19χρονος για υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης

ΠΑΦΟΣ: Υπό τετραήμερη κράτηση τέθηκε 19χρονος για υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 19χρονου για υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης.

Εναντίον του διερευνώνται τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της βαριάς σωματικής βλάβης και της πραγματικής σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η καταγγελία έγινε χθες από 21χρονο Ελληνοκύπριο κάτοικο Πάφου ότι δέχτηκε επίθεση από νεαρό πρόσωπο στην οδό Αγίου Αντωνίου στις 4:30 τα ξημερώματα ανήμερα των Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα, ο 21χρονος ανέφερε στην Αστυνομία ότι στον χώρο στάθμευσης νυχτερινού κέντρου στην περιοχή Αγίου Αντωνίου στην Κάτω Πάφο, ενώ ένας φίλος του λογομαχούσε με άλλα πρόσωπα επενέβη για να τους χωρίσει και δέχτηκε επίθεση απ’ αυτούς. 

Όπως διαπιστώθηκε, ο 21χρονος φέρει τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος του και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία. 

Έπειτα από εξετάσεις του ΤΑΕ Πάφου προέκυψε μαρτυρία εναντίον ενός 19χρονου από την Ελλάδα μόνιμου κάτοικου Πάφου, ο οποίος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα χτες.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Νέα κίνηση Γκουτέρες για το Κυπριακό - «Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο»

Ο Γενικός Γραμματέας των ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, έχει στο μυαλό του συγκεκριμένες κινήσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα, ανέφερε, την Τρίτη, ο διαπραγματευτής της ελληνοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου, σε συζήτηση στο πλαίσιο του Cyprus Forum, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE