ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Σαουθάμπτον «τρέλανε» την Τσέλσι – Ούτε ο Αρτέτα έφερε την… άνοιξη για την Άρσεναλ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Σαουθάμπτον «τρέλανε» την Τσέλσι – Ούτε ο Αρτέτα έφερε την… άνοιξη για την Άρσεναλ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με σκορ 2-0 ηττήθηκε η Τσέλσι από τη Σαουθάμπτον στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για την 19η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Νικηφόρα ξεκίνησε ο Κάρλο Αντσελότι τη θητεία του στον πάγκο της Έβερτον, η οποία επικράτησε στο «Γκούντισον Παρκ» της Μπέρνλι με σκορ 1-0. Ισόπαλη με σκορ 1-1 η Άρσεναλ του Αρτέτα στο «Βαϊτάλιτι» απέναντι στην Μπόρνμουθ. Αναλυτικά όλα τα απογευματινά αποτελέσματα της «Boxing Day».

Τσέλσι-Σαουθάμπτον 0-2

Ήττα εκτός προγράμματος για την Τσέλσι, η οποία είδε τον Ομπαφέμι να δίνει στην Σαουθάμπτον το προβάδισμα ύστερα από εξαιρετική προσπάθεια και όμορφο τελείωμα στο 31ο λεπτό. Το 2-0 διαμόρφωσε ο Ρέντμοντ στο 73ο λεπτό, «σφραγίζοντας» μια νίκη-χρυσάφι για τους «Αγίους».

Εικόνα

Μπόρνμουθ-Άρσεναλ 1-1

Ντεμπούτο για τον Μικέλ Αρτέτα στον πάγκο των «κανονιέρηδων». Η Μπόρνμουθ είναι αυτή που προηγήθηκε  με σκορ 1-0 στο «Βαϊτάλιτι» με τέρμα του Γκόσλινγκ στο 35ο λεπτό αλλά ο Ομπαμεγιάνγκ έφερε το ματς στα ίσα με κοντινό πλασέ στο 64ο λεπτό.

Εικόνα

Έβερτον-Μπέρνλι 1-0

Με κεφαλιά-ψαράκι στο 81ο λεπτό σκόραρε ο Κάλβερτ-Λιούιν, χαρίζοντας στον Κάρλο Αντσελότι ένα νικηφόρο ντεμπούτο. Οι Εβερτόνιανς έφτασαν σε μια πανάξια επικράτηση, καταγράφοντας 21 τελικές και ποσοστά κατοχής που πλησίασαν ανά διαστήματα το 70%.

Εικόνα

Άστον Βίλα-Νόριτς 1-0

Το γκολ του Χάριχεϊν ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση του «Βίλα Παρκ» στο 64ο λεπτό. Η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα έπειτα από όμορφο passing game και ασίστ του Γκρίλις.

Εικόνα

Κρίσταλ Πάλας-Γουέστ Χαμ 2-1

Τα «σφυριά» ήταν αυτά που πήραν κεφάλι στο σκορ με ασίστ του Αντόνιο και έξοχο πλασέ του Σνόντγκρας στη δεξιά γωνία του Γκαϊτά (57’). Η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε έντεκα λεπτά αργότερα (68’) με ξερό σουτ του Κουγιατέ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία των φιλοξενούμενων να απομακρύνουν την μπάλα έπειτα από σέντρα των «αετών». Η ανατροπή ήρθε στο 90ο λεπτό, με τον Τζόρνταν Αγιού να σκοράρει με σκαφτό πλασέ αφού προηγουμένως πέρασε όποιον βρέθηκε στο διάβα του…

Εικόνα

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Γουότφορντ 1-1

Με δέκα λεπτά καθυστέρηση ξεκίνησε το ματς ανάμεσα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και την Γουότφορντ. Ο Ντεολοφέου έδωσε προβάδισμα στις «σφήκες» στο 27ο λεπτό, πριν ο Νόργουντ ισοφαρίσει με πέναλτι στο 36’.

expanded thumbnail

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top