Εφές – Μάκαμπι 99-79: «Τρόμαξε» κόσμο και ξαναπάτησε κορυφή! (vid)

Εφές – Μάκαμπι 99-79: «Τρόμαξε» κόσμο και ξαναπάτησε κορυφή! (vid)

H απολαυστική Εφές (13-3) έκανε επίδειξη δύναμης (99-79) κόντρα στην Μακάμπι και παρέμεινε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Euroleague.

Το ματς

Η Μακάμπι μπήκε καλύτερα στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί με 5-11 χάρη στο καλάθι του Χάντερ στο 4’. Η Εφές αντέδρασε γρήγορα και πήρε το προβάδισμα με τον Σανλί που έγραψε το 17-15. Το αποτέλεσμα δεκαλέπτου (23-19) διαμορφώθηκε από 2 βολές του Μίσιτς.

Με τον Μπομπουά να έχει κέφια, η ομάδα του Αταμάν έκανε το 44-36 στο 18’. Ο γκαρντ των Τούρκων πήγε τη διαφορά και στους 10 (48-38) για να μειώσει σε 48-41 ο Ζουσμάν στο 20’. H Eφές είχε 8/13 τρίποντα στο ημίχρονο, ενώ η Μακάμπι σούταρε με 4/11.

Mε το… πόδι στο γκάζι μπήκαν οι Τούρκοι στο τρίτο δεκάλεπτο και εκτόξευσαν τη διαφορά στο +20 (66-46) με το τρίποντο του Μίσιτς.

Το νερό μπήκε στο… αυλάκι για τους Τούρκους, οι οποίοι με τον Μίσιτς έκαναν το 87-66 στο 34’ και οι παίκτες του Σφαιρόπουλου δεν μπορούσαν να επιστρέψουν στο ματς.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Η Εφές σούταρε με 16/28 τρίποντα, ενώ έκανε εξαιρετικό τρίτο δεκάλεπτο (32-17).

ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ:  Ο Μπομπουά με 22 πόντους και 4 κλεψίματα και ο Μίσιτς με 23 πόντους και 5 ασίστ. Μεγάλο ματς και οι 2.

ΑΦΑΝΗΣ ΗΡΩΑΣ: Ο Σιμόν ήταν εξαιρετικός με 19  πόντους και 5 ριμπάουντ, ενώ βοήθησε και ο Λάρκιν με 15 πόντους, αλλά άργησε να πάρει μπρος.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: O Zουσμάν είχε 5 πόντους και 2/9 σουτ, αλλά σίγουρα δεν έμεινε ικανοποιημένος από την προσφορά του.

ΣΗΜΕΙΟ – ΚΛΕΙΔΙ: Η διαφορά πήγε στο +21 (87-66) με τον Μίσιτς στα μέσα της 4ης περιόδου και οι Τούρκοι… καθάρισαν το ματς.

ΤΙ ΠΕΤΑΝΕ: Η Εφές τίποτα και η Μακάμπι το τρίτο δεκάλεπτο (32-17), τα 13 λάθη και το 19/42 στα δίποντα.

Τα δεκάλεπτα: 23-19, 48-41, 80-58, 99-79

 

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες»: Τι γνωρίζουμε για τη συμφωνία για τη Γάζα - Τα θολά σημεία και τι ακολουθεί

«Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες»: Τι γνωρίζουμε για τη συμφωνία για τη Γάζα - Τα θολά σημεία και τι ακολουθεί

Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε ότι το Ισραήλ και η Χαμάς συμφώνησαν στην πρώτη φάση του σχεδίου του, για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και την απελευθέρωση Ισραηλινών ομήρων και Παλαιστινίων κρατουμένων. Ωστόσο, παρά την ανακοίνωση, οι ισραηλινές επιθέσεις συνεχίστηκαν στη Λωρίδα.

BEST OF TOTHEMAONLINE