Σενάρια για Βιγιαλίμπρε

Σενάρια για Βιγιαλίμπρε

Μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον Βάσκο επιθετικό βρίσκεται και ο Άρης σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που απασχολούν τον Άρη είναι ο Ασιέρ Βιγιαλίμπρε σύμφωνα με δημοσίευμα της «AS». Οι Ισπανοί, αναφέρουν πως ο 22χρονος επιθετικός της Αθλέτικ Μπιλμπάο βρίσκεται στη λίστα του Άρη, αλλά και των Αλκορκό, Έλτσε και Εξτρεμαδούρα.

Ο Βάσκος επιθετικός, ανήκει στην Αθλέτικ Μπιλμπάο από το 2015 αλλά δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί με αποτέλεσμα φέτος να μετρά 4 ολιγόλεπτες συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Δεν πάει στο Νταβός ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Την απόφαση να μην μεταβεί στο Νταβός και να μην αποδεχτεί την πρόσκληση του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, για την τελετή υπογραφής του λεγόμενου «Συμβουλίου Ειρήνης», έλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προεδρεύσει σήμερα το πρωί, συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE