ΚΟΣΜΟΣ

Χιονοστιβάδες έπληξαν χιονοδρομικά θέρετρα σε Αυστρία-Ελβετία - Tουλάχιστον δύο τραυματίες

Χιονοστιβάδες έπληξαν χιονοδρομικά θέρετρα σε Αυστρία-Ελβετία -  Tουλάχιστον δύο τραυματίες

Τρεις χιονοστιβάδες έπληξαν την Παρασκευή 27/12 το χιονοδρομικό κέντρο στο 'Ανκογκελ της Αυστρίας και μία το θέρετρο 'Αντερματ στην Ελβετία, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον δύο άνθρωποι, έγινε γνωστό από την αστυνομία.

Αφού μια μεγάλη χιονοστιβάδα καταπλάκωσε την πίστα στο χιονοδρομικό κέντρο του 'Αντερματ, δύο άνθρωποι ανασύρθηκαν με ελαφρά τραύματα από το χιόνι και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ελβετικής αστυνομίας.

Ενδέχεται να υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι παγιδευμένοι κάτω από το χιόνι, για αυτόν τον λόγο μια πολυμελής ομάδα διάσωσης πραγματοποιεί έρευνες στην περιοχή, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Στην Αυστρία, τρεις χιονοστιβάδες έπληξαν το 'Ανκογκελ, στην επαρχία Καρινθία, γνωστοποίησε ένας εκπρόσωπος τύπου της αυστριακής αστυνομίας.

Η μία χιονοστιβάδα έπληξε περιοχή έξω από τις πίστες του σκι και δύο σκιέρ παρασύρθηκαν, ωστόσο κατάφεραν να απεγκλωβιστούν μόνοι τους.

Περισσότεροι από 60 διασώστες, με τη συνδρομή ελικοπτέρων και σκύλων αναζητούν ανθρώπους που πιθανόν θάφτηκαν κάτω από το χιόνι, αφού μια μεγάλη χιονοστιβάδα έπεσε απευθείας πάνω στην πλαγιά, είπε ο εκπρόσωπος Τύπου, προσθέτοντας ότι είναι ακόμη νωρίς να ειπωθεί ο,τιδήποτε σχετικά με το ενδεχόμενο να υπάρχουν νεκροί.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Influencer Marketing: Τι προβλέπει η νομοθεσία – Αυτά πρέπει να πληρούν οι αναρτήσεις – Όσα πρέπει να ξέρουν καταναλωτές και επιχειρήσεις

Καταδυτικός Τουρισμός: Η μαγεία της θάλασσας μέσα στα Κυπριακά νερά – Ζηνοβία και Musan μας βάζουν στο «χάρτη»

Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Τον «έκαψε» μαρτυρία - Χειροπέδες σε 24χρονο για εμπρησμό οχήματος στη Λεμεσό

Πώς οι πτήσεις προκαλούν φούσκωμα - Τι μπορούμε να κάνουμε για να το αποφύγουμε

Βρισηίδα Ανδριώτου: Κάλυψε το στήθος της με δυο ζουμερά κεράσια - Δείτε φωτογραφία



Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Πώς προστατεύουμε την καμένη γη μετά από πυρκαγιά - Υπάρχει στην Κύπρο ο εξοπλισμός;

Οι πυρκαγιές αποτελούν κάθε καλοκαίρι ένα καταστροφικό φαινόμενο που πλήττει την Κύπρο ενώ υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν και καθορίζουν τον κίνδυνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top