ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Xρήση κινητού και υπερβολική ταχύτητα οι κύριες αιτίες ατυχημάτων

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Xρήση κινητού και υπερβολική ταχύτητα οι κύριες αιτίες ατυχημάτων

Η χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση και η υπερβολική ταχύτητα αποτελούν τις κύριες αιτίες της απρόσεκτης οδήγησης και πρόκλησης ατυχημάτων στα κατεχόμενα, σύμφωνα με τα τ/κ ΜΜΕ.

Όπως αναφέρεται, σε δηλώσεις του ο «διευθυντής» της «τροχαίας αρχηγείου» Χουσεΐν Καντίρ Τσετέ είπε ότι ποσοστό 80% των οδηγών που προκάλεσαν ατυχήματα χρησιμοποιούσαν κατά την οδήγηση το κινητό τηλέφωνο τους.
 
Κατά το 2018 έγιναν 22 τροχαία δυστυχήματα με 24 θύματα, ενώ το 2019 μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου ο αριθμός των θυμάτων αυξήθηκε σε 29, αποτέλεσμα 23 τροχαίων δυστυχημάτων.
 
Πρώτη κύρια αιτία των τροχαίων αποτελεί η απρόσεκτη οδήγηση, σύμφωνα με τον κ. Τσετέ ο οποίος είπε ότι πολλά ατυχήματα έχουν γίνει λόγω της χρήσης κινητού τηλεφώνου, της προσπάθειας του οδηγού να μακιγιαριστεί ή να πιεi και να φάει κατά την οδήγηση.  

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

Στον Δημοκρατικό Συναγερμό, το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα. Η απόφαση του Αβέρωφ Νεοφύτου, να εξαγγείλει την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές του 2028, οι βαριές αναφορές του περί «προδοσίας», το παρασκήνιο μιας συνάντησης σε ψαροταβέρνα της Λευκωσίας, η άμεση απάντηση της Αννίτας Δημητρίου και η παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη, συνθέτουν ένα σκηνικό, που κάθε άλλο παρά θυμίζει, μια απλή εσωκομματική διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE