Μόνο οχήματα με αλυσίδες ή τετρακίνηση στον δρόμο Προδρόμου – Τροόδους

Μόνο οχήματα με αλυσίδες ή τετρακίνηση στον δρόμο Προδρόμου – Τροόδους

Ανοικτοί για όλα τα οχήματα είναι πλέον οι δρόμοι Καρβουνά – Τροόδους και Πλατρών – Τροόδους.

Ο δρόμος Προδρόμου – Τροόδους, συνεχίζει να είναι ανοικτός μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς.

Η Αστυνομία υπενθυμίζει ότι οι καιρικές συνθήκες, κυρίως στα ορεινά, είναι ευμετάβλητες και τα δεδομένα με την κατάσταση στο οδικό δίκτυο, είναι πιθανόν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ιούνιο η υπογραφή αμυντικής συμφωνίας με τη Γαλλία, με την οποία έχουμε την ισχυρότερη συνεργασία

ΠτΔ: Ιούνιο η υπογραφή αμυντικής συμφωνίας με τη Γαλλία, με την οποία έχουμε την ισχυρότερη συνεργασία

Στη συμφωνία που θα διαλαμβάνει την παρουσία γαλλικών δυνάμεων σε κυπριακό έδαφος για ανθρωπιστικούς σκοπούς αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος επεσήμανε ότι η Γαλλία είναι το κράτος μέλος της ΕΕ με το οποίο η Κύπρος έχει την πιο ισχυρή συνεργασία σε όλα τα επίπεδα.

BEST OF TOTHEMAONLINE