Συνέλαβαν στο Νοσοκομείο τον 48χρονο για την άγρια συμπλοκή στη Λάρνακα - Ψάχνουν άλλους τρεις
Υπό σύλληψη τέθηκε ένα πρόσωπο για τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Λάρνακα το Σάββατο (17/1) στη Λάρνακα.

«Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς βρίσκει την ΟΜΟΝΟΙΑ U16 στα ψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.
Στο τελευταίο παιχνίδι της η ομάδας κέρδισε τον Διγενή Μόρφου με 4-0 και πανηγύρισε τη δωδέκατη φετινή επιτυχία της.
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου και τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα. Χρειαστήκαμε λίγο χρόνο στην αρχή μέχρι να μάθουμε ο ένας τον άλλον, όμως με την πάροδο του χρόνου η βελτίωση μας είναι εμφανής. Ατομικά και τεχνικά τα παιδιά βελτιώνονται σε πολύ μεγάλο βαθμό. Επίσης άρχισαν να αποκτούν νοοτροπία νικητή μέσω της έντασης των προπονήσεων και των παιχνιδιών. Στη δεύτερη φάση το πρωτάθλημα θα είναι πιο ανταγωνιστικό γιατί οι ομάδες θα είναι δυνατές. Για εμάς στόχος είναι η βελτίωση, φυσικά οι νίκες και αν έρθει το πρωτάθλημα καλώς».
Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογία με 37 βαθμούς, απολογισμό 12 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες και συντελεστή τερμάτων 42 γκολ υπέρ και 12 κατά. Επόμενη υποχρέωση το Σάββατο 4 Ιανουαρίου απέναντι στην Αγία Νάπα, εντός έδρας».
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




