ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τραγωδία με νεκρή 40χρονη- Έπεσε από τον 4ο όροφο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τραγωδία με νεκρή 40χρονη- Έπεσε από τον 4ο όροφο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 27/12 στην κατεχόμενη Λευκωσία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο γύρω στις 11:00 το πρωί, γυναίκα, υπό συνθήκες που διερευνώνται έπεσε από το 4ο όροφο του κτηρίου, στο οποίο εργαζόταν με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο.

Πρόκειται για την  40χρονη Döne Şah, η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία της πνοή.

Οι έρευνες της λεγόμενης «αστυνομίας» συνεχίζονται ώστε να διαπιστωθεί τι «έσπρωξε» την άτυχη γυναίκα στο θάνατο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Σε ένα ακόμη δείγμα κλιμάκωσης έντασης, το κατοχικό καθεστώς προχώρησε στη σύλληψη πέντε Ελληνοκυπρίων προσφύγων, στο κατεχόμενο Τρίκωμο, το οποίο είχαν επισκεφθεί. Οι κατοχικές αρχές αφού τους συνέλαβαν, τους απήγγειλαν τις κατηγορίες, της κατασκοπείας και τους οδήγησαν στα μπουντρούμια του Αττίλα. Το ψευδοδικαστήριο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους, για τρεις ημέρες. Το υπουργείο εξωτερικών παρακολουθεί τη νέα αυτή προκλητική κίνηση από πλευράς του κατοχικού καθεστώτος και έχει ήδη προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες.