ΕΣΚΑΣΕ… φιρμάνι απόκτησης αμυντικού – Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Σάλτσμπουρκ και τώρα… Κύπρο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΕΣΚΑΣΕ… φιρμάνι απόκτησης αμυντικού – Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Σάλτσμπουρκ και τώρα… Κύπρο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ανακοίνωση μεταγραφής το απόγευμα της Παρασκευής (27-12) για τη Δόξα Κατωκοπιάς.

Αναλυτικά:

«Το Σωματείο ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι. ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Αυστριακό ποδοσφαιριστή Mladen Jutric. Το συμβόλαιο του θα τεθεί σε ισχυεί από την 01.01.2020.

Ο Mladen Jutric γεννήθηκε στις 19/04/1996 (23 ετών) και αγωνίζεται ως Αμυντικός. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία της Red Bull Salzburg και στην συνέχεια αγωνίστηκε στις Saalfelden, Seekirchen, Grodig και Kapfenberg. Τελευταιός του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν η Ehime FC.

Επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 15.

Καλωσορίζουμε τον Mladen Jutric στην οικογένεια της Δόξας και του ευχόμαστε καθε επιτυχία».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.