ΛΑΡΝΑΚΑ: 56χρονος Κύπριος, «μαινόμενος ταύρος», έσπασε τη γυάλινη πόρτα των Κοινωνικών Υπηρεσιών- Αρνήθηκαν επίδομα στο γιο του

ΛΑΡΝΑΚΑ: 56χρονος Κύπριος, «μαινόμενος ταύρος», έσπασε τη γυάλινη πόρτα των Κοινωνικών Υπηρεσιών- Αρνήθηκαν επίδομα στο γιο του

Συνελήφθη 56χρονος, ο οποίος το απόγευμα της Παρασκευής 27/12 έσπασε την γυάλινη εξωτερική πόρτα του γραφείου  Κοινωνικών Υπηρεσιών Αγίων Αναργύρων στη Λάρνακα.

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη 13.30 το μεσημέρι λήφθηκε πληροφορία στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας ότι ένας άνδρας που βρισκόταν στα γραφεία των Κοινωνικών Υπηρεσιών στους Αγίους Αναργύρους φώναζε και προκαλούσε ανησυχία.
 
Μέλη του Τμήματος Μικροπαραβάσεων μετέβησαν στη σκηνή και από έρευνες διαπίστωσαν ότι ένας Ελληνοκύπριος 56 χρόνων από τη Λάρνακα αφού κτύπησε με τα χέρια του την εξωτερική γυάλινη πόρτα του γραφείου κάνοντας την θρύψαλα, στη συνέχεια έφυγε από τη περιοχή προς άγνωστη κατεύθυνση.
 
Γύρω στις 4 το απόγευμα οι αστυνομικοί εντόπισαν σε περιοχή στη Λάρνακα τον 56χρονο τον οποίο μετέφεραν στα γραφεία του Τμήματος Μικροπαραβάσεων.
 
Ο άνδρας έδωσε κατάθεση και ισχυρίστηκε ότι σήμερα οι Κοινωνικές Υπηρεσίες απέρριψαν το αίτημα του γιου του, ο οποίος αντιμετώπιζε ορισμένα προβλήματα, να του παραχωρήσουν επίδομα και γι’αυτό αντέδρασε σπάζοντας την γυάλινη εξωτερική πόρτα του κτηρίου.
 
Το πρωί ο 56χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του.

 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Τι δείχνουν τα τεκμήρια και οι καταθέσεις για τη στυγνή εκτέλεση – Στο μικροσκόπιο υλικό από CCTV

Φόνος Δημοσθένους: Τι δείχνουν τα τεκμήρια και οι καταθέσεις για τη στυγνή εκτέλεση – Στο μικροσκόπιο υλικό από CCTV

Εντατικά συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονίας του Σταύρου Δημοσθένους 49 ετών επιχειρηματία και προέδρου του σωματείου Καρμιώτισσα, που διαπράχθηκε το πρωί της Παρασκευής στο δρόμο Αψιού – Αγίου Αθανασίου, κοντά στο κοιμητήριο Σφαλαγγιώτισσα. Σε εξέλιξη είναι από το πρωί του Σαββάτου η νεκροτομή στη σορό του επιχειρηματία.

BEST OF TOTHEMAONLINE