ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ: Τραγωδία στην άσφαλτο- Διπλό θανατηφόρο τροχάιο μετά απο σφοδρή σύγκρουη αυτοκινήτου με φορτηγό

ΕΛΛΑΔΑ: Τραγωδία στην άσφαλτο- Διπλό θανατηφόρο τροχάιο μετά απο σφοδρή σύγκρουη αυτοκινήτου με φορτηγό

Θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε αργά το μεσημέρι του Σαββάτου (28/12) λίγο πριν την έξοδο του Ιάσμου στο ρεύμα από Κομοτηνή προς Ξάνθη στην Εγνατία Οδό με αποτέλεσμα δυο άνθρωποι να χάσουν τις ζωές τους. Τρεις είναι οι σοβαρά τραυματίες.

Το δυστύχημα σύμφωνα με το e-evros.gr συνέβη όταν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα συγκρούστηκε με νταλίκα. Ο τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος ήταν να χάσουν τη ζωή τους οι δύο από τους επιβάτες του ΙΧ και τρεις να τραυματιστούν σοβαρά. Το χρονικό του δυστυχήματος κατέθεσαν αυτόπτες μάρτυρες στις αρμόδιες αρχές που προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ.

Η πρόσβαση των σωστικών συνεργείων στο σημείο του συμβάντος ήταν δύσκολη καθώς ο δρόμος έκλεισε και σχηματίστηκε μία ουρά τουλάχιστον τριών χιλιομέτρων.

«Είναι πολύ σοβαρό….Η αστυνομία ανέφερε για δυστύχημα… Σκοτώθηκαν ανθρωποι. Έσκασε η νταλίκα, έλειπαν οι τροχοί, η ζάντα είχε καταστραφεί και πέταξε ένα άλλο αυτοκίνητο, το ισοπέδωσε», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας και συνέχισε: «Ο δρόμος σε αυτή τη διαδρομή είναι γεμάτος λακκούβες και χάλια».

«Πολλοί αυτόπτες μάρτυρες εκφράζουν αγανάκτηση για το κάκιστο οδόστρωμα, για τις τρύπες και πολλοί από αυτούς αναφέρουν ότι με δυσκολία κρατούσαν τον έλεγχο του αυτοκίνητου πάνω στην ΕΓΝΑΤΊΑ. Δηλαδή πρέπει να χαθούν ανθρώπινες ζωές για τα αυτονόητα;», υπογράμμισε ακόμα η αγανακτισμένη οδηγός.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top