Ελένη Θεοχάρους: ‘Αυτό το παιδάκι το χειρούργησα… είχε μια σφαίρα στο κεφάλι’ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ελένη Θεοχάρους: ‘Αυτό το παιδάκι το χειρούργησα… είχε μια σφαίρα στο κεφάλι’ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένα tweet με σημασία και δόση ειρωνείας σε όσους την επικρίνουν επειδή δεν αποδέχεται τις πολιτικές του Ισραήλ…

Ο λόγος για την Ελένη Θεοχάρους. Η πρόεδρος της Αλληλεγγύης κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter φωτογραφίες που παρουσιάζουν την ίδια να αξιολογεί την κατάσταση ενός παιδιού με σοβαρό τραύμα.

Σύμφωνα με συνοδευτικό της σχόλιο, πρόκειται για παιδί (προφανώς αραβικής καταγωγής), το οποίο όπως εξηγεί χειρούργησε όταν είχε δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι.

Και προσθέτει πως αφιερώνει τις φωτογραφίες σε όσους την διαγράφουν επειδή δεν αποδέχεται τις πολιτικές του Ισραήλ.

Αυτούσιο το μήνυμά της: «Αυτό το παιδάκι όταν το χειρούργησα, το είχαν πυροβολήσει, είχε μία σφαίρα στο κεφάλι και σίγουρα δεν ήταν τρομοκράτης. Ελπίζω να μην έγινε... ( οι φωτογραφίες αφιερωμένες σε όσους με διαγράφουν γιατί δεν αποδέχομαι τις πολιτικές του Ισραήλ)».

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE