Τρελό παρεάκι στον γάμο του Πιέρου – Όλα τα λεφτά το κουστούμι του Στάθη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Τρελό παρεάκι στον γάμο του Πιέρου – Όλα τα λεφτά το κουστούμι του Στάθη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Πιέρος Σωτηρίου παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαρία Κορτζιά, σε ένα γάμο που ήταν «γεμάτος» από γνωστούς καλεσμένους.

Ένα… «τρελό» παρεάκι, ανάμεσα στα πολλά, ήταν και αυτό τεσσάρων ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τους Στάθη Αλωνεύτη, Ανδρέα Χριστοφίδη, Τάσο Κίσσα και Μάριο Αντωνιάδη (είναι στο πίσω μέρος και δεν διακρίνεται).

Μάλιστα, το κοστούμι του ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ «έκλεψε» την παράσταση.

Δείτε τη φωτογραφία που «ανέβασε» ο Ανδρέας Χριστοφίδης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Κύπρο το πρωί της Τετάρτης, 12 Νοεμβρίου, ο Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας, προειδοποιεί για την ανάγκη ψυχραιμίας αλλά και προσοχής, επισημαίνοντας ότι το φαινόμενο δεν είναι απλό και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE