UEFA – FIFA: Στο ίδιο τραπέζι οι… «ΤΟP-4» πρόεδροι των ομάδων!

UEFA – FIFA: Στο ίδιο τραπέζι οι… «ΤΟP-4» πρόεδροι των ομάδων!

Το κλίμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι τοξικό, η αντιπαράθεση έχει φτάσει σε κατάσταση μη ελεγχόμενη και οι διεθνείς συνομοσπονδίες παρατηρούν την κατάσταση, μη μπορώντας να εξομαλύνουν τα πνεύματα και να ηρεμήσουν τους παράγοντες.

Τα γεγονότα που ακολούθησαν τον αγώνα του Βόλου με τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό έφεραν το ελληνικό ποδόσφαιρο στο «μη παρέκει» και πρέπει να παρθούν γενναίες αποφάσεις, προκειμένου να μην γίνουν χειρότερα στο μέλλον. Δυστυχώς, κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται ο πάτος του βαρελιού, διότι κάθε φορά τα πράγματα μοιάζουν (και είναι) χειρότερα.

Παρ’ όλα αυτά, όμως το πολυαναμενόμενο ραντεβού μεταξύ των τεσσάρων μεγάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου, για το οποίο σας είχε γράψει το Sport24.gr με τους ξένους αξιωματούχους, πρέπει να θεωρείται «κλειδωμένο» για τον Ιανουάριο. Ημερομηνία δεν έχει φιξαριστεί, ούτε και το μέρος, όμως διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα πραγματοποιηθεί.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει πει ότι θα πάει, αρκεί η συνάντηση να γίνει στην Ελλάδα, ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται να είναι θετικός σε αυτό το ραντεβού, ενώ και ο Ολυμπιακός έχει διαμηνύσει ότι θέλει αυτό το ραντεβού, ώστε να τεθούν επί τάπητος όλα τα προβλήματα και να βρεθούν κοινές συνισταμένες, προκειμένου να γίνει ένα βήμα μπροστά.

Όσο για τον ΠΑΟΚ, δεν έχει εκφράσει ανοιχτά τη θέση του, όμως καμία πλευρά δεν είναι διατεθειμένη να ακυρώσει μια τέτοια συνάντηση και να πάρει πάνω της το «ανάθεμα», διότι θα βγει στη… σέντρα και θα είναι εκτεθειμένη και έναντι των ξένων συνομοσπονδιών. Εν ολίγοις, όλα συγκλίνουν στο ότι -έστω και με αυτή την άσχημη κατάσταση που υπάρχει- η συνάντηση θα γίνει.

Το πιθανότερο είναι πως θα γίνει σε ελληνικό έδαφος και όχι στο εξωτερικό, ενώ το παρών θα δώσει και ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Αναφορικά με την ατζέντα, θα τεθούν επί τάπητος κομβικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ηγεσία της ΕΠΟ και τις επερχόμενες εκλογές, το νέο αρχιδιαιτητή, το VAR που βρίσκεται μονίμως στο στόχαστρο και όχι μόνο. Το πλαίσιο δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί, αλλά οι πάντες γνωρίζουν ποια θέματα «καίνε» αυτή την περίοδο και αποτελούν αντικείμενο αντιπαράθεσης.

Πηγή: Sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE