ΚΥΠΡΟΣ: Κλειστοί δρόμοι στα ορεινά για λόγους ασφαλείας

ΚΥΠΡΟΣ: Κλειστοί δρόμοι στα ορεινά για λόγους ασφαλείας

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας την Κυριακή (05/01), λόγω υπερβολικά αυξημένης τροχαίας κίνησης και συνωστισμού που παρατηρείται στην πλατεία Τροόδους, για σκοπούς ασφαλείας, έχουν κλείσει για την τροχαία κίνηση όλοι οι δρόμοι, που οδηγούν στο Τρόοδος. (Προδρόμου – Τροόδους, Καρβουνά – Τροόδους και Πλατρών – Τροόδους).

Οι οδηγοί καλούνται να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών, που βρίσκονται στην περιοχή. Προτρέπονται επίσης να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας του οχήματός τους.

Υπενθυμίζεται  ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο στα ορεινά είναι μεταβαλλόμενη λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν. Καλούνται οι οδηγοί πριν από κάθε μετακίνησή τους, να ενημερώνονται για την κατάσταση του οδικού δικτύου, μέσω των ανακοινώσεων της Αστυνομίας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

LIVE: Ο εφιάλτης μετά τη φωτιά: Λεηλασίες στα καμένα σπίτια – Ο απολογισμός ...από την πύρινη λαίλαπα

Χωρίς ενεργά μέτωπα φωτιάς ξημέρωσε σήμερα η Λεμεσός, ωστόσο ο φόβος για επικίνδυνες αναζωπυρώσεις παραμένει έντονος. Οι κάτοικοι των πυρόπληκτων κοινοτήτων πέρασαν ακόμη μία νύχτα χωρίς ηλεκτροδότηση και υδροδότηση, την ώρα που καταγράφονται καταγγελίες για πλιάτσικο σε εγκαταλελειμμένα σπίτια και υποστατικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE