Αναμένεται η υπερχείλιση του υδατοφράκτη Γερμασόγειας

Αναμένεται η υπερχείλιση του υδατοφράκτη Γερμασόγειας

Μετά το μεσημέρι της Κυριακής (05/01), αναμένεται τελικά να υπερχειλίσει το φράγμα της Γερμασόγειας, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Κυριάκο Ξυδιά.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Κυριάκος Ξυδιάς, ανέφερε ότι η ροή στο φράγμα το τελευταίο 24ωρο δεν ήταν η αναμενόμενη και έτσι  η  υπερχείλιση αναμένεται μετά το μεσημέρι.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Γερμασόγειας έχει λάβει προληπτικά μέτρα και έχει κλείσει εδώ και μέρες το χώρο στάθμευσης  που βρίσκεται στην κοίτη του ποταμού “'Αμαθος”.

Το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων ανακοίνωσε ότι έλαβε μέτρα ώστε οι επισκέψεις στο φράγμα από το κοινό να γίνονται με ασφάλεια και με την ελάχιστη δυνατή ταλαιπωρία και προτρέπει τους επισκέπτες να ακολουθούν τις υποδείξεις της Αστυνομίας. Καλούνται επίσης να επιδείξουν σεβασμό στο περιβάλλον, διατηρώντας τους γειτνιάζοντες χώρους καθαρούς.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

«Στόχος η επίτευξη ουσιαστικής προόδου» - Αύριο η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ερχιουρμάν

Αύριο (20/10) θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, στις 11:00 το πρωί. 

BEST OF TOTHEMAONLINE