Ιρανός Πρόεδρος: Τα αμερικανικά συμφέροντα στη Μέση Ανατολή βρίσκονται πλέον 'σε κίνδυνο'

Ιρανός Πρόεδρος: Τα αμερικανικά συμφέροντα στη Μέση Ανατολή βρίσκονται πλέον 'σε κίνδυνο'

Ο Ιρανός Πρόεδρος, Χασάν Ροχανί, προειδοποίησε την Τρίτη 7/1 τον Γάλλο ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν ότι τα αμερικανικά συμφέροντα στη Μέση Ανατολή βρίσκονται πλέον "σε κίνδυνο" μετά τη δολοφονία του Ιρανού στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί σε μια αεροπορική επιδρομή των ΗΠΑ στη Βαγδάτη.

 
"Οι ΗΠΑ πρέπει να γνωρίζουν ότι τα συμφέροντα και η ασφάλειά τους στην περιοχή βρίσκονται σε κίνδυνο και δεν μπορούν να αποφύγουν τις συνέπειες αυτού του μεγάλου εγκλήματος", δήλωσε ο Ροχανί στον Μακρόν σε τηλεφωνική τους συνομιλία, σύμφωνα με την ιρανική προεδρία.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE