ΑΘΛΗΤΙΚΑ

H Σίτι ΤΙΜΩΡΗΣΕ τη Γιουνάιτεντ! (BINTEO)

H Σίτι ΤΙΜΩΡΗΣΕ τη Γιουνάιτεντ! (BINTEO)

Η Σίτι δεν ξέχασε ποτέ την ήττα από τη Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα και της το ανταπέδωσε με τον πιο σκληρό τρόπο! Οι «πολίτες» έκαναν πάρτι στο «Ολντ Τράφορντ» για τον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Λιγκ Καπ, έγιναν η πρώτη ομάδα που σκοράρει τρεις φορές στο πρώτο μέρος σε αυτό το γήπεδο από το 1997 (!) και με το τελικό 3-1 φαίνεται πως έκαναν τυπική διαδικασία τη ρεβάνς! Ανύπαρκτοι οι ποδοσφαιριστές του Σόλσκιερ, υποτάχθηκαν πλήρως…  

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα το απολάμβανε, οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ είχαν σιγήσει και αυτοί της Σίτι αποδείκνυαν γι’ ακόμα μια φορά στο «Ολντ Τράφορντ» πως πλέον είναι πολλά παραπάνω από απλοί… φασαριόζοι γείτονες. Μετά την μεγαλειώδη νίκη των «κόκκινων διαβόλων» στο Etihad πριν από λίγο καιρό για το πρωτάθλημα, οι «πολίτες» πήγαν στην έδρα των συμπολιτών τους για να πάρουν εκδίκηση και η αλήθεια είναι ότι δεν δυσκολεύθηκαν καθόλου! Σε ένα από τα χειρότερα, αν όχι το χειρότερο, πρώτο μέρος της ομάδας του Σόλσκιερ για φέτος, οι Πρωταθλητές Αγλίας πέτυχαν τρία γκολ και έκαναν τυπική διαδικασία τον επαναληπτικό ημιτελικό του φετινού Λιγκ Καπ.

Ο Μπερνάρντο Σίλβα με τρομερό αριστερό σουτ στο 17ο λεπτό άνοιξε το σκορ, στο 33′ έκανε εκπληκτική κάθετη πάσα για τον Μαχρέζ που πέρασε και τον Ντε Χέα και διπλασίασε τα τέρματα της Σίτι, για να έρθει και το αυτογκόλ του Αντρέας Περέιρα στο 38ο λεπτό για το 3-0 των γαλάζιων του Μάντσεστερ στο «Ολντ Τράφορντ». Στο τρίτο γκολ, η Σίτι ξεδιπλώθηκε εντυπωσιακά στον αγωνιστικό χώρο, η μπάλα έφτασε αριστερά στον Ντε Μπρόινε, η Γιουνάιτεντ «φώναξε» δικαιολογημένα για φάουλ στον Γουίλιαμς παρά το γεγονός πως ο VAR δεν το καταλόγισε και από την απόκρουση του Ντε Χέα η μπάλα χτύπησε στα πόδια του Περέιρα για να βρεθεί ξανά στα δίχτυα. Οι «πολίτες» θα μπορούσαν να έχουν πετύχει κι άλλα γκολ μέχρι την ανάπαυλα, οι «κόκκινοι διάβολοι» τα είχαν χαμένα, δεν έκαναν απολύτως τίποτα και το ντέρμπι ήταν από νωρίς… παράσταση για έναν ρόλο.

Ο Σόλσκιερ έβγαλε τον Λίνγκαρντ με τον κόσμο να… ζητωκραυγάζει και τον Άγγλο πραγματικά να μην «βλέπεται» το τελευταίο διάστημα. Έβαλε τον Μάτιτς για να συμμαζευτεί κάπως η κατάσταση στα χαφ αλλά και πάλι δεν έγινε η διαφορά. Μάλιστα, με την έναρξη του δευτέρου μέρους ήρθε ένα σουτ του Μπράντον Γουίλιαμς για να καταγραφεί η πρώτη τελική της Γιουνάιτεντ στο στόχο έπειτα από… 1,5 παιχνίδι, αφού δεν είχε κάνει καμία και στο ματς με τη Γουλβς για το Κύπελλο Αγγλίας! Οι «πολίτες» συνέχισαν αρκετά πιο άνετοι με το σκορ στο 3-0, ο Μαχρέζ από δεξιά προσπάθησε να ταλαιπωρήσει περισσότερο τον Γουίλιαμς και ο Γκόμες που πέρασε με αλλαγή στη θέση του Ντάνιελ Τζέιμς ήταν αυτός που πρόσφερε κάτι διαφορετικό στην ομάδα του Σόλσκιερ. Στο 70ο λεπτό κι αφού πρώτα ο Ντε Χέα είχε αποσοβήσει το τέταρτο γκολ σε προσπάθεια του Μαχρέζ, ο νεαρός άσος της Γιουνάιτεντ έκλεψε στη μεσαία γραμμή, άφησε στον Γκρίνγουντ, αυτός βρήκε από δεξιά τον Ράσφορντ κι εκείνος δεν είχε πρόβλημα να μειώσει για το τελικό 3-1 αφού και ο Οταμέντι δεν θα τον προλάβαινε… Η Σίτι απλά βρέθηκε σε στιγμή απερισκεψίας και δέχθηκε το γκολ και πραγματικά δεν ειχε καμία ανησυχία για κάτι περαιτέρω.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γουάν – Μπισάκα, Λίντελοφ, Τζόουνς, Γουίλιαμς, Περέιρα, Φρεντ, Τζέιμς (64′ Γκόμες), Λίνγκαρντ (46′ Μάτιτς), Ράσφορντ, Γκρίνγουντ (81′ Μαρσιάλ)

Μάντσεστερ Σίτι: Μπράβο, Γουόκερ, Φερναντίνιο, Οταμέντι, Μεντί, Ντε Μπρόινε (80′ Ζέσους), Ρόντρι, Γκουντογκάν, Μαχρέζ (86′ Φόντεν), Μπερνάρντο Σίλβα, Στέρλινγκ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top