Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής
Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει με ιδιαίτερη περηφάνια στους φίλους και υποστηρικτές της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας της με την κορυφαία φαρμακευτική εταιρεία Remedica Ltd, ως έναν εκ των επίσημων χορηγών της ομάδας μας.
Tο λογότυπο της χορηγού εταιρείας θα βρίσκεται στο πίσω μέρος της επίσημης φανέλας της ομάδας μας μέχρι τον Μάιο του 2021.
Περισσότερες λεπτομέρειες για την συμφωνία και την χορηγό εταιρεία θα δοθούν σε δημοσιογραφική διάσκεψη η οποία θα πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.
Καλωσορίζουμε την εταιρεία Remedica Ltd στην οικογένεια του Απόλλωνα και ευχόμαστε αυτή η συνεργασία να επιφέρει μόνο επιτυχίες».


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




