Στην Τουρκία για συνάντηση με τον Ερντογάν οι Τατάρ και Οζερσάι

Στην Τουρκία για συνάντηση με τον Ερντογάν οι Τατάρ και Οζερσάι

Συνάντηση με τον Τούρκο Πρόεδρο, Ταγίπ Ερντογάν θα έχουν το απόγευμα της Παρασκευής (10/01), στην Κωνσταντινούπολη οι Ερσίν Τατάρ και Κουντρέτ Οζερσάι.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, η «πρωθυπουργία» ανακοίνωσε ότι ο «πρωθυπουργός» Τατάρ θα μεταβεί στην Τουρκία για συνάντηση με τον κ. Ερντογάν υπό το φως των τελευταία εξελίξεων στην περιοχή. Ωστόσο τ/κ ΜΜΕ μεταδίδουν ότι στο ταξίδι θα τον συνοδεύσει και ο «αναπληρωτής πρωθυπουργός» και «υπεξ», Κουντρέτ Οζερσάι ο οποίος νωρίτερα σήμερα ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις «προεδρικές εκλογές» του Απρίλη ως ανεξάρτητος.
 
Οι κ. Τατάρ και Οζερσάι θα αναχωρήσουν για την Κωνσταντινούπολη το πρωί της Παρασκευής (10/01), και θα επιστρέψουν το βράδυ της ίδια ημέρας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ


 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE