ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη ο 46χρονος που φέρεται να επιτέθηκε σε συμμαθήτριες της κόρης του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη ο 46χρονος που φέρεται να επιτέθηκε σε συμμαθήτριες της κόρης του

Στη σύλληψη 46χρονου προχώρησε η Αστυνομία αργά το απόγευμα της Τρίτης 14/1 σε σχέση με διερευνώμενη επίθεση σε μαθήτριες.

Θυμίζουμε πως μαθήτρια κατήγγειλε τον πατέρα συμμαθήτριάς της στην Αστυνομία και συγκεκριμένα ότι την κτύπησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος αρνείται το περιστατικό και φέρεται να ανέφερε ότι η κόρη του είχε παρεξήγηση με δυο συμμαθήτριές της και μετέβη στο σχολείο για να τους κάνει επίπληξη, όπερ και εγένετο.

Αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς και να αφεθεί ελεύθερος με τα αδικήματα που θα διερευνηθούν να είναι αυτά της κοινής επίθεσης, καθώς και της παράνομης εισόδου εντός του σχολικού χώρου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Πέρασε» η ψήφος από τα 17 - Νομοθετικές ρυθμίσεις για αυτόματη εγγραφή των εκλογέων στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο

«Πέρασε» η ψήφος από τα 17 - Νομοθετικές ρυθμίσεις για αυτόματη εγγραφή των εκλογέων στον μόνιμο εκλογικό κατάλογο

Η Ολομέλεια ενέκρινε νομοσχέδιο που τροποποιεί το Σύνταγμα ώστε να καταστεί εφικτή η εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους πολιτών που έχουν συμπληρώσει το δέκατο έβδομο έτος της ηλικίας τους, αντί το δέκατο όγδοο που προβλέπεται σήμερα, και κατ’ επέκταση η άσκηση του δικαιώματος ψήφου.

BEST OF TOTHEMAONLINE