Νεότερα για το οδικό δίκτυο: 11 δρόμοι που μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες μπορείτε να προσεγγίσετε

Νεότερα για το οδικό δίκτυο: 11 δρόμοι που μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες μπορείτε να προσεγγίσετε

Τα ορεινά μας στα άσπρα, και το Τρόοδος γεμάτο απο κόσμο που επισκέπτεται για να απολαύσει το χιονισμένο τοπίο.

 

Ωστόσο η επικινδυνότητα στους δρόμους παραμένει σε ψηλό επίπεδο με την αστυνομία συχνά να βγάζει ανακοινώσεις για την κατάσταση του οδικού δικτύου για ενημέρωση και διευκόλυνση των οδηγών.

 

Το βράδυ της Δευτέρας (20/1) με νέα ανακοίνωση αναφέρεται οτι οι δρόμοι είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς στις πιο κάτω περιοχές :

Επαρχία Λεμεσού / Λόγω χιονόπτωσης
Προδρόμου – Τροόδους
Πλατρών – Τροόδους
Καρβουνά – Τροόδους
Επαρχία Λευκωσίας / Λόγω παγετού
Παλαιχωρίου - Αγρού - Άλωνας
Παλαιχωρίου - Ασκά - Φτερικουδιού - Άλωνας
Άλωνας - Πλατανιστάσας
Άλωνας - Πολύστυπου
Πολύστυπου - Λαγουδερών
Λαγουδερών - Χαντριών

Επίσης, σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου στις ορεινές περιοχές, έχει σχηματιστεί παγετός και ως εκ τούτου, οι δρόμοι είναι ολισθηροί και επικίνδυνοι.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Πενταμερής στη Νέα Υόρκη: Επίσημη ανακοίνωση για «ακόμη μία άτυπη συνάντηση για το Κυπριακό»

Την άτυπη πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό η οποία θα λάβει χώρα στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη, στις 16 και 17 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, σημειώνοντας παράλληλα ότι θα προσφέρει την ευκαιρία να συνεχιστεί ο διάλογος και να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί από τον Μάρτιο.