ΕΚΥΣΥ : Προτεραιότητά μας παραμένει η επανάκτηση όλων των δικαιωμάτων των συνταξιούχων

ΕΚΥΣΥ : Προτεραιότητά μας παραμένει η επανάκτηση όλων των δικαιωμάτων των συνταξιούχων

Προτεραιότητα της Ενωσης Κυπρίων Συνταξιούχων παραμένει η  επανάκτηση και επαναφορά όλων των δικαιωμάτων των συνταξιούχων στο σημείο που ήταν πριν τις αποκοπές λόγω της οικονομικής κρίσης, διαβεβαίωσε τους συνταξιούχους Στροβόλου ο ΓΓ της ΕΚΥΣΥ Κώστας Σκαρπάρης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΚΥΣΥ σε συνάντησή τους στις 19 Ιανουαρίου ο κ. Σκαρπάρης δήλωσε ότι συγκεκριμένα ζητούμε "επαναφορά του πασχαλινού επιδόματος, δικαίωμα για δωρεάν μεταφορά σε όλους τους συνταξιούχους, να  επανεξεταστεί - καταργηθεί η μείωση – πέναλτι του 12% στις συντάξεις και να δοθεί σύνταξη σε όλους τους άντρες χήρους".

Πρόσθεσε ότι "οι συνταξιούχοι δικαιούνται  μια αξιοπρεπή διαβίωση την οποία τους οφείλει η κυπριακή κοινωνία". 

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Επαφές με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές εκλογές του 2026 ξεκίνησε η ΔΗΠΑ, με τον Μάριο Καρογιάν να αναλαμβάνει προσωπικά αυτή την εκστρατεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE