Τον θέλει στην Ανόρθωση ο Τιμούρ – Θα τον… «αναστήσει» κι αυτόν;

Τον θέλει στην Ανόρθωση ο Τιμούρ – Θα τον… «αναστήσει» κι αυτόν;

Ο Σάββας Γκέντσογλου είναι σε διαπραγματεύσεις με τον ΑΠΟΕΛ για την αποζημίωση που θα πάρει προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιο του και είναι πολύ πιθανόν, να συνεχίσει την καριέρα του στην Ανόρθιωση, αφού τον θέλει ο Τιμούρ Κετσπάγια, βλέποντας ότι δεν βγαίνει… «άσπρος καπνός» για Πόποβιτς.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον πάντως να διούμε, αν καταφέρει να… «αναστήσει» (ποδοσφαιρικά εννοείται) και τον Ελλαδίτη μέσο ο Γεωργβιανός τεχνικός, αφού φέτος στον ΑΠΟΕΛ ήταν μεταξύ… πάγκου και εξέδρας στους αγώνες πρωταθλήματος, μετρώντας μόλις δύο συμμετοχές και συνολικό χρόνο… 122 λεπτά!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε στοιχεία για παράκαμψη κυρώσεων από Τουρκία στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

ΠτΔ: Παρουσίασε στοιχεία για παράκαμψη κυρώσεων από Τουρκία στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσίασε στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο συγκεκριμένα στοιχεία για την παράκαμψη των κυρώσεων κατά της Ρωσίας από την Τουρκία, κατά τη συζήτηση για το θέμα της Ουκρανίας. Το θέμα παράκαμψης των κυρώσεων απασχόλησε εκτενώς τη συζήτηση στο Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE