Δήλωση με ΝΟΗΜΑ από τον Υπουργό Δικαιοσύνης – Τι ζητά και… ο άλλος ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ τρόπος ερευνών!

Δήλωση με ΝΟΗΜΑ από τον Υπουργό Δικαιοσύνης – Τι ζητά και… ο άλλος ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ τρόπος ερευνών!

Φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΙΓΜΑ «Τομές στα Γεγονότα», ήταν ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξης, Γιώργος Σαββίδης ο οποίος μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και ειδικά για το «καυτό» θέμα των φακέλων από την UEFA για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα σε συγκεκριμένους αγώνες.

Ανάμεσα σε άλλα είπε:

«Τα αδικήματα είναι πολύ δύσκολα για να αποδειχθούν. Όποιος έχει στοιχεία, πρέπει να βγει να μιλήσει, για να καθαρίσουμε το ποδόσφαιρο από τη βρωμιά. Ο άλλος και μοναδικός τρόπος για την καταδίκη αυτών των ανθρώπων, είναι οι τηλεφωνικές παρακολουθήσεις».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE