ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρχισε η ανάπλαση του κυκλικού κόμβου Φανερωμένης στη Λάρνακα

Αρχισε η ανάπλαση του κυκλικού κόμβου Φανερωμένης στη Λάρνακα

Αρχισαν την Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020, οι εργασίες ανάπλασης του κυκλικού κόμβου που βρίσκεται στη Λεωφόρο Φανερωμένης στη Λάρνακα.

Σε δελτίο Τύπου του Δήμου αναφέρεται ότι «οι εργασίες πραγματοποιούνται από την Εταιρεία Iacovou Group αφού έχει υποβάλει σχετική πρόταση αναλαμβάνοντας και το κόστος υλοποίησης και η Λάρνακα εκφράζει θερμές ευχαριστίες για την πρωτοβουλία. Η αρχιτεκτονική μελέτη έγινε από τους C+ Studio Architects».
 
Οι εργασίες ανάπλασης εντάσσονται «στα πλαίσια του προγράμματος του Δήμου Λάρνακας, για βελτίωση βασικών οδικών αρτηριών και άλλων σημείων της πόλης από Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς, ιδιώτες και επιχειρήσεις στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής τους Ευθύνης. Οι συγκεκριμένες ενέργειες θεωρούνται  σημαντικές καθότι βοηθούν, όχι μόνο την πόλη, αλλά και τους δημότες, καθιστώντας τους ενεργούς πολίτες και προαγωγούς της ποιότητας ζωής και του περιβάλλοντος στο οποίο ζούμε».

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου «η στενή συνεργασία του ιδιωτικού τομέα με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, βοηθούν ευρύτερα το έργο που επιτελεί ο Δήμος Λάρνακας, αφού δίνεται η ευκαιρία να ακουστούν εισηγήσεις και απόψεις, οι οποίες στη συνέχεια θα λειτουργήσουν καταλυτικά στην υλοποίηση των έργων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top