Χιόνισε και στην Παναγιά

Χιόνισε και στην Παναγιά

Σε λευκό τοπίο ξύπνησαν την Τρίτη (21/01), οι κάτοικοι της ορεινής κοινότητας Παναγιάς. 

Ο πρόεδρος του Κ.Σ. Παναγιάς Νικολάου Σάββας σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ανέφερε πως το τοπίο ήταν μοναδικό τις πρωινές ώρες για την περιοχή του. Το χιόνι, όπως είπε, κάλυψε τις πρωινές ώρες τις πλαγιές του βουνού αλλά και σημεία της κοινότητας. 

Πέρσι είπε χιόνισε αλλά για μια δύο μέρες, σημειώνοντας πως  βαριά χιονόπτωση έχει να σημειωθεί εδώ και πολλά χρόνια στην κοινότητα του Παναγιά. Όσο για το τσουχτερό κρύο, ο κ. Νικολάου ανέφερε πως η θερμοκρασία στην κοινότητα του είναι χαμηλή ενώ το βράδυ πέφτει υπό το μηδέν.

Εξάλλου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ανοικτοί  μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι οι δρόμοι Στατού – Πενταλιάς και Στατού – Παναγιάς, στην επαρχία Πάφου, λόγω χιονόπτωσης που σημειώθηκε στις αναφερόμενες περιοχές.
 
Η Αστυνομία προτρέπει τους οδηγούς  οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να παρέχουν προτεραιότητα σε άλλα διερχόμενα οχήματα όπου χρειαστεί.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Το Ιράν εκτόξευσε υπερηχητικούς πυραύλους Fattah εναντίον του Ισραήλ - Οι ΗΠΑ στέλνουν και τρίτο αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή

Live: Το Ιράν εκτόξευσε υπερηχητικούς πυραύλους Fattah εναντίον του Ισραήλ - Οι ΗΠΑ στέλνουν και τρίτο αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή

Κλιμακώνεται επικίνδυνα η ένταση στη Μέση Ανατολή. Το Ισραήλ εξαπέλυσε νέες αεροπορικές επιθέσεις μετά από αυτές που έκανε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Τεχεράνη, την οποία εγκαταλείπουν μαζικά χιλιάδες άνθρωποι. Το Ιράν προειδοποίησε τους κατοίκους του Τελ Αβίβ και της Χάιφα να εκκενώσουν την περιοχή, ενώ οι ΗΠΑ ενισχύουν τις δυνάμεις τους στη Μέση Ανατολή. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE