ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΟΠ-Ύποπτοι αγώνες: Πότε θα έρθει Κύπρο η UEFA και ποιους θα συναντήσει

ΚΟΠ-Ύποπτοι αγώνες: Πότε θα έρθει Κύπρο η UEFA και ποιους θα συναντήσει

Μετά από πρόσκληση της ΚΟΠ, κλιμάκιο της UEFA το οποίο ασχολείται με το θέμα της αντιμετώπισης των προσυνεννοημένων αγώνων, θα έρθει την ερχόμενη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου στην Κύπρο για συναντήσεις με όλους τους αρμόδιους φορείς.

Συγκεκριμένα, το κλιμάκιο της UEFA θα έχει επαφές με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, την Αστυνομία καθώς και τα Σωματεία, τα οποία θα ενημερώσει για τη διαδικασία που ακολουθείται για την αποστολή έκθεσης για ενδεχόμενο χειραγώγησης ποδοσφαιρικών αγώνων μέσω στοιχηματισμού.

Η αντιπροσωπεία θα αποτελείται από τον επικεφαλής της αποστολής της UEFA, ένα ανακριτή του τμήματος ερευνών και ένα εκπρόσωπο της εταιρείας Sport Radar, η οποία έχει την ευθύνη της συγκέντρωσης των στοιχείων για την ετοιμασία των φακέλων της UEFA.

Σχετική εισήγηση για την κάθοδο στην Κύπρο του κλιμακίου της UEFA, είχε καταθέσει ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας στη συνάντηση της περασμένης Παρασκευής με τον Υπουργό Δικαιοσύνης και τον Αρχηγό Αστυνομίας, εισήγηση με την οποία συμφώνησαν οι κρατικοί αξιωματούχοι.

ΚΟΠ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top