Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Ιανουαρίου συνάντηση στα γραφεία του Ανορθωτικού Κόμματος Εργαζόμενου Λαού (ΑΚΕΛ) συνάντηση ανάμεσα στην ηγεσία του κόμματος και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Η ΚΟΚ εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο, Ανδρέα Μουζουρίδη, το μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου, Νικόλα Παπακώστα, και τον Γενικό Διευθυντή, Άθω Αντωνίου.

Εκ μέρους του ΑΚΕΛ παρευρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας, Άντρος Κυπριανού, και ο επικεφαλής της Αθλητικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ, Μιχάλης Κούβαρος.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, όπου η αντιπροσωπεία της ΚΟΚ παρουσίασε όλες τις δράσεις της Ομοσπονδίας, από την ημέρα όπου ξεκίνησε την θητεία του το νυν Διοικητικό Συμβούλιο, τόσο στο επίπεδο των τοπικών διοργανώσεων, όσο και σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Παράλληλα αναλύθηκε η εξωτερική πολιτική που ακολουθείται εκ μέρους της ΚΟΚ, καθώς και οι συνεργασίες με άλλες εθνικές ομοσπονδίες.

Τέλος, συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν τον προϋπολογισμό της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, όσο αφορά τα χρήματα που δίνονται ως χορηγία στην ΚΟΚ εκ μέρους του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.

/www.cbf.basketball/

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE