ΜΠΑΧΑΛΟ με το VAR στο Λαμία-ΠΑΟΚ – Τι έγινε

ΜΠΑΧΑΛΟ με το VAR στο Λαμία-ΠΑΟΚ – Τι έγινε

Μόλις μια μέρα μετά την συνάντηση του Big 4, το ελληνικό πρωτάθλημα συνεχίζεται στα… καλύτερά του, καθώς στην αναμέτρηση της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ το VAR δεν λειτουργεί!

Απίθανα πράγματα στην Λαμία καθώς στο γκολ του Λέο Μάτος δεν υπήρξε έλεγχος από τους διαιτητές οι οποίοι ενημέρωσαν τους δύο πάγκους ότι υπάρχει πρόβλημα με το VAR! Oι γηπεδούχοι ζήτησαν οφσάιντ στο γκολ του ΠΑΟΚ, ο διαιτητής Σέζος θέλησε να συμβουλευτεί το VAR και εκεί άρχισαν τα… κωμικοτραγικά! Παρά την προσπάθεια του ρέφερι και μέσω 4ου να επικοινωνήσει με το Μαρούσι όπου εκεί βρίσκεται ο Σιδηρόπουλος αυτό δεν κατέστη δυνατό. Μάλιστα ήταν χαρακτηριστικές οι σκηνές με τους παίκτες της Λαμίας να φωνάζουν γελώντας «ρε αυτοί μας κοροϊδεύουν». Πάντως λίγα λεπτά μετά ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου της ΕΡΤ μετέδωσε πως ο 4ος διαιτητής Μαλούτας είπε πως «ελέγχθηκε η φάση και είναι όλα σωστά»!
Πηγή: Gazzetta.gr
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".