Τι ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ στην συνάντηση των προέδρων των ομάδων της Β’ κατηγορίας

Τι ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ στην συνάντηση των προέδρων των ομάδων της Β’ κατηγορίας

Συνάντηση είχαν οι πρόεδροι των ομάδων της β’ κατηγορίας στη Χοιροκοιτία για να για να συζητήσουν την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μετά και τις ποινές που επέβαλε ο Αθλητικος Δικαστής της ΚΟΠ, Αριστοτέλης Βρυωνίδης για τους κόκκινους φακέλους.

Όπως αποφασίστηκε, θα έχουν συνάντηση το πρωί της Παρασκευής, στις 10:30 (24/1) με την ΚΟΠ, για να συζητήσουν τις «καμπάνες» και τα πρόστιμα που αποφάσισε ο Αθλητικός Δικαστής.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Αλκή Ορόκλινης δεν είχε εκπρόσωπο στη συνάντηση.

Διαβάστε επίσης: 

Η ομάδα που δεν ΠΗΓΕ στη συνάντηση προέδρων Β’ κατηγορίας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ από την συνάντηση ομάδων Β’ Κατηγορίας – Δίπλα-δίπλα… Άρης-Καρμιώτισσα

Όλοι (σχεδόν) οι προέδροι στο ίδιο τραπέζι και ετοιμάζουν ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ μετά τις «ΚΑΜΠΑΝΕΣ»

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE