Στα χέρια του Γκέντσογλου η πρόταση για το που θα συνεχίσει την καριέρα του

Στα χέρια του Γκέντσογλου η πρόταση για το που θα συνεχίσει την καριέρα του

Ο Σάββας Γκέντσογλου λύνει στο συμβόλαιό του με τον ΑΠΟΕΛ και θα συνεχίσει σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Ο 29χρονος αμυντικός μέσος βρισκόταν σε συζητήσεις με τον ΑΠΟΕΛ για το θέμα της λύσης του συμβολαίου του. Τελικά η άκρη βρέθηκε, με τον Γκέντσογλου να μένει ελεύθερος. Ο Γκέντσογλου έχει ήδη στα χέρια του πρόταση από σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας και αναμένεται να κλείσει και τυπικά εκεί.

Τη φετινή σεζόν ο Γκέντσογλου πραγματοποίησε 12 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τον ΑΠΟΕΛ, όπου βρισκόταν από το καλοκαίρι του 2018, όταν και είχε μετακινηθεί από τη Χάιντουκ Σπλιτ.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE