«Έχουμε όλοι την ευθύνη ώστε να μην αναβιώσουν ποτέ ξανά τέτοια…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

«Έχουμε όλοι την ευθύνη ώστε να μην αναβιώσουν ποτέ ξανά τέτοια…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση από την Ομόνοια αναφέρει…

«Η διεθνής ημέρα μνήμης των θυμάτων του ολοκαυτώματος μας υπενθυμίζει τη σημαντικότητα της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ισότητας, της αξιοπρέπειας και της ελευθερίας. Έχουμε όλοι την ευθύνη ώστε να μην αναβιώσουν ποτέ ξανά τέτοια τραγικά γεγονότα.

Αιωνία η μνήμη όλων των θυμάτων.

27η Ιανουαρίου: Διεθνής ημέρα μνήμης των θυμάτων του ολοκαυτώματος #HolocaustMemorialDay #OMONOIA».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE