Υπόθεση ΠΑΟΚ – Ξάνθη: «Κλειδώνει» η ποινή αφαίρεσης από 5 έως 10 βαθμών!

Υπόθεση ΠΑΟΚ – Ξάνθη: «Κλειδώνει» η ποινή αφαίρεσης από 5 έως 10 βαθμών!

Από κυβερνητικές πηγές προκύπτει πλέον οριστικά ότι η βαθμολογική ποινή για την υπόθεση «ΠΑΟΚ-Ξάνθης» θα κυμαίνεται από 5 έως 10 βαθμούς.

Όπως είχε διαρρεύσει νωρίτερα και σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η τροπολογία που θα κατατεθεί το απόγευμα της Τρίτης στην Βουλή θα προβλέπει αφαίρεση βαθμών και πρόστιμο και όχι υποβιβασμό για τις υποθέσεις της πολυϊδιοκτησίας.

Οι νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για ποινή η οποία θα κυμαίνεται από -5 έως -10 βαθμούς.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE