ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όταν ο ΠΑΟΚ ψήφιζε να ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ ο Παναθηναϊκός!

Όταν ο ΠΑΟΚ ψήφιζε να ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ ο Παναθηναϊκός!

Το 2018 ο ΠΑΟΚ ζητούσε να εφαρμοστεί ο κανονισμός και να υποβιβαστεί ο Παναθηναϊκός όταν οι υπόλοιπες ομάδες ήταν υπέρ της αλλαγής του κανονισμού.

Από το βράδυ της Δευτέρας όταν και έγινε γνωστή η εισήγηση της ΕΕΑ για το θέμα της πολυιδιοκτησίας οι διαμαρτυρίες είναι πολύ έντονες στη Θεσσαλονίκη.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού εφαρμόζοντας το νόμο εισηγήθηκε τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «ΒΟΜΒΑ» της ΕΕΑ – Να αποβληθούν από το πρωτάθλημα…

Οι Θεσσαλονικείς έχουν προχωρήσει σε ακραίες δηλώσεις και αντιδράσεις από τη Δευτέρα θεωρώντας την απόφαση άδικη και ζητώντας να μην εφαρμοστεί. Η Κυβέρνηση την ίδια ώρα ετοιμάζεται να αλλάξει το νόμο για να αποφύγει ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη τον υποβιβασμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παρέμβαση Μητσοτάκη και… ΝΕΑ δεδομένα για τα περί υποβιβασμού ΠΑΟΚ-Ξάνθης! Διεγράφη ο Ζαγοράκης… (ΒΙΝΤΕΟ)

Το 2018, ωστόσο, όταν είχε τεθεί θέμα αλλαγής κανονισμού για να μην πέσει κατηγορία ο Παναθηναϊκός ο ΠΑΟΚ είχε αντίθετη άποψη.

Τότε έπρεπε τα 2/3 των ομάδων που θα έδιναν το «παρών» στο διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας να ψηφίσουν υπέρ της αλλαγής του κανονισμού. Έπρεπε, δηλαδή, να ψηφίσουν πως οι μη αδειοδοτημένοι σύλλογοι δεν θα υποβιβάζονται.

Σε εκείνη τη συνεδρίαση είχαν δώσει το παρών 15 σύλλογοι, διότι απουσίαζε η Κέρκυρα. Από τους 15 οι έντεκα ψήφισαν υπέρ της αλλαγής.

Μεταξύ των τεσσάρων που επιθυμούσαν την εφαρμογή του τότε κανονισμού άρα και τον υποβιβασμό του Παναθηναϊκού ήταν και ο ΠΑΟΚ.

Υπέρ της αλλαγής είχαν ψηφίσει τότε οι ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Ατρόμητος, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Λεβαδειακός, Λάρισα, Απόλλων Σμύρνης, Λαμία και ο Παναθηναϊκός.

Κατά της αλλαγής ήταν οι ΠΑΟΚ, Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα και ο Πλατανιάς.

Τότε ο ΠΑΟΚ ήταν υπέρ του υποβιβασμού του Παναθηναϊκού, ο οποίος δεν είχε τηρήσει τον κανονισμό. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν είχε ενδοιασμό να πέσουν οι «πράσινοι» και ζητούσε την εφαρμογή του κανονισμού κάτι που δεν επιθυμεί τώρα που βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Πηγή: www.fosonline.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέλος στο «ρίζωμα» των γιατρών στο ΓεΣΥ: Πότε θα πρέπει να βγαίνουν από το σύστημα - Θα μπορούν να ασκούν το επάγγελμα;

Συνέχεια στη συζήτηση για πλαφόν σε νερό - Ερωτηματικό αν προλαβαίνουν το κλείσιμο της Βουλής

Έβαλε φωτιά σε όχημα και αργότερα «κάηκε» ο ίδιος από μαρτυρία - Σύλληψη 57χρονου

Λεμεσός: Επιτέθηκε στον σύντροφο της πρώην του με ρόπαλο και λιβέρι - Στο νοσοκομείο 50χρονος

Καιρός: Πότε θα σημειώσει πτώση η θερμοκρασία - Αναλυτικά η πρόγνωση

Ψυχικό: Πώς προσπαθούν να λύσουν το κουβάρι της εκτέλεσης οι Αρχές - Οι κρίσιμες καταθέσεις και οι κινήσεις του δολοφόνου



ΔΗΚΟ: Ο εκσυγχρονισμός - Η «ψήφος εμπιστοσύνης» στον Νικόλα και η υποβόσκουσα αμφισβήτηση

ΔΗΚΟ: Ο εκσυγχρονισμός - Η «ψήφος εμπιστοσύνης» στον Νικόλα και η υποβόσκουσα αμφισβήτηση

Στα μαλακά προσπαθεί να ρίξει η ηγεσία του ΔΗΚΟ τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του κόμματος, ύστερα από την αποτυχία στις εκλογές της 9ης Ιουνίου. Μπορεί το ΔΗΚΟ να έχει διατηρήσει την έδρα του στο Ευρωκοινοβούλιο, ωστόσο είδε τα ποσοστά του να μειώνονται σε βαθμό, που σήμερα βρίσκεται μία θέση πίσω από το ΕΛΑΜ χάνοντας και τον ρυθμιστικό του ρόλο. Η ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα του Νικόλα Παπαδόπουλου ύστερα από τη συνεδρίαση του της Κεντρικής Επιτροπής την Δευτέρα, εμφανίζει ένα κόμμα το οποίο φαίνεται να κατανοεί τα λάθη και τις παραλείψεις που έγιναν προεκλογικά, δίνοντας μάλιστα σύμφωνα με την ανακοίνωση, ψήφο εμπιστοσύνης στην ηγεσία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Κεντρική Επιτροπή αποφάσισε την πραγματοποίηση πολιτικού - καταστατικού συνεδρίου για την επανασύσταση, επανίδρυση και τον εκσυγχρονισμό του κόμματος. Με άλλα λόγια, το ΔΗΚΟ θα πρέπει να βρει νέα ταυτότητα με την οποία θα «συστηθεί» εκ νέου, στην κοινωνία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top