Tαυτοποιήθηκε η σορός του Κόμπι Μπράιαντ

Tαυτοποιήθηκε η σορός του Κόμπι Μπράιαντ

Η σορός του Κόμπι Μπράιαντ ταυτοποιήθηκε όπως ανακοίνωσαν οι αρχές του Λος Άντζελες

Οι αρχές του LA εξέδωσαν ανακοίνωσαν στην οποία τονίζουν πως ταυτοποιήθηκε η σορός του Κόμπι Μπράιαντ που έφυγε από τη ζωή σε αεροπορικό δυστήχημα.

Ταυτοποίηση έγινε και για την σορό του πιλότου,  Άρα Ζομιάγιαν, της Σάρα Τσέστερ και του Τζον Αλτομέλι.

Η σορός της Gigi, της κόρης του Black Mamba που έχασε τη ζωή μαζί με τον πατέρα της δεν έχει ταυτοποιηθεί. Όλα τα πτώματα έχουν ανασυρθεί από τα συντρίμμια του ελικοπτέρου.

Η αναγνώριση στη της σορού του Κόμπι έγινε μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.