ΛΕΜΕΣΟΣ: Στην εντατική 57χρονος- Τραυματίστηκε σοβαρά στη μάχη για το μεροκάματο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στην εντατική 57χρονος- Τραυματίστηκε σοβαρά στη μάχη για το μεροκάματο

Στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, νοσηλεύεται 57χρονος κάτοικος Λεμεσού, ο οποίος τραυματίστηκε σε εργατικό ατύχημα που συνέβη το μεσημέρι, στη Λεμεσό. 

 

Γύρω στις 2.30μ.μ. της Τετάρτης 29/1, ενώ ο 57χρονος, βρισκόταν σε ταράτσα οικίας και εργαζόταν για την τοποθέτηση κιγκλιδώματος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έπεσε στο έδαφος από ύψος περίπου τριών μέτρων. 

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία στην μονάδα ενταντικής θεραπείας. Όπως διαπιστώθηκε, φέρει κατάγματα σπονδύλου, μετωπιαίου οστού, πνευμοθώρακα, οπίσθιου τόξου και πλευρών. 

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού διερευνά τα αίτια του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE