ΚΥΠΡΟΣ: Ύποπτο περιστατικό στο αεροδρόμιο Λάρνακας – 22χρονος επιβάτης με πυρετό από Κάιρο -Βρισκόταν στην Σαγκάη

ΚΥΠΡΟΣ: Ύποπτο περιστατικό στο αεροδρόμιο Λάρνακας – 22χρονος επιβάτης με πυρετό από Κάιρο -Βρισκόταν στην Σαγκάη

14:57 (31/01) Ύποπτο περιστατικό κλήθηκαν να διαχειριστούν το πρωί οι αρμόδιες υπηρεσίες της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Γύρω στις 10:30 το πρωί (31/01) αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας πτήση από το Κάιρο, στην οποία συμμετείχε 22χρονος με συμπτώματα ασθενείας.

Πάντως, από το υπουργείο Υγείας δεν επιβεβαιώνεται η περίπτωση. Σύμφωνα με την επίσημη θέση, όπως μας εκφράστηκε στις 14:29 (31/01), αν υπάρξει κάτι που πρέπει να ανακοινωθεί, τότε αυτό θα γίνει μέσω της διευθύντριας των Ιατρικών Υπηρεσιών του Υπουργείου Υγείας, Ελισάβετ Κωνσταντίνου.

Φ.Μ.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Επιμένει το ΔΗΚΟ για συμπόρευση με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ

Σε πορεία βουλευτικών εκλογών αναμένεται να εισέλθουν τα κόμματα,αμέσως μετά το Πάσχα, έτσι ώστε να κλείσουν τα ψηφοδέλτια, όσο το δυνατό γρηγορότερα. Οι εσωτερικές διεργασίες έχουν ξεκινήσει με τις λεγόμενες ασκήσεις επί χάρτου και ονόματα, τα οποία πέφτουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE