Τραγωδία λίγο πριν το Πάσχα: Δυο αδέλφια έχασαν τη ζωή τους σε θανατηφόρο στην Ελλάδα

Τραγωδία λίγο πριν το Πάσχα: Δυο αδέλφια έχασαν τη ζωή τους σε θανατηφόρο στην Ελλάδα

Δύο αδέλφια έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Γιαννιτσών - Αλεξάνδρειας Ημαθίας στην Ελλάδα.

Τα νεαρής ηλικίας θύματα επέβαιναν σε αυτοκίνητο που, υπό άγνωστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε παρακείμενο αποστραγγιστικό κανάλι, με συνέπεια να τραυματιστούν θανάσιμα ο 29χρονος οδηγός και η 33χρονη αδελφή του.

Σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, το περιστατικό συνέβη σε αδιευκρίνιστο χρονικό διάστημα, από το βράδυ της Μ. Δευτέρας έως τα ξημερώματα της Μ. Τρίτης, ενώ τα δύο αδέλφια εντοπίστηκαν χθες το πρωί.

Έρευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Γιαννιτσών.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη θλίψη: «Έσβησε» ο 16χρονος Άρης που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό στη Λευκωσία ενώ οδηγούσε σκούτερ

Ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε καθώς έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 16χρονος Άρης Παπαχαραλάμπους, που είχε παρασυρθεί από μεθυσμένο οδηγό ενώ οδηγούσε το σκούτερ του, στις 7 Αυγούστου στην Αγλατζιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE