Live: ΠΑΕΕΚ - Ακρίτας Χλώρας (Τελικός Κυπέλλου)

Live: ΠΑΕΕΚ - Ακρίτας Χλώρας (Τελικός Κυπέλλου)

Σε εξέλιξη από τις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπου ο τελικός του Κυπέλλου Coca - Cola Γ' - Δ' Κατηγορίας.

Τελικό αποτέλεσμα: 0-1

Ο Βαρναβίδης με πέναλτι άνοιξε το σκορ (1-0) για τον Ακρίτα.

Χωρίς μεγάλες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο. 

Οι δύο ομάδες σε αυτό το χρονικό διάστημα απέφυγαν το ρίσκο και με σωστή αμυντική διάταξη προσπάθησαν να διατηρήσουν ανέπαφο το τέρμα τους. 

ΑΚΡΙΤΑΣ: Κρούμιτς, Οτάνκι, Παχταλιάς, Χατζηζηνοβίου, Μακρής, Ανδρέου, Ρέτσας, Λουκαϊδης, Μεταξάς, Βαρναβίδης, Σολωμού.

ΠΑΕΕΚ: Κακουλλής, Παπαγεωργίου, Φραγκέσκου, Ραχμάν, Ορατίου, Βούζας, Αριστοτέλους, Κωνσταντίνου, Βασιλείου, Ν. Νικολάου, Στυλιανού

Τον αγώνα διαιτητεύει ο Χρυσοβαλάντης Θεούλη με βοηθούς διαιτητές τους Αναξαγόρα Στυλιανού και Χαράλαμπο Ξενοφώντος. Τέταρτος διαιτητής ο Παναγιώτης Ροδοσθένους και παρατηρητής διαιτησίας ο Μιχάλης Ιωάννου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE