Σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Σολάρι! Αναγκάστηκε να φύγει από την Κρήτη

Σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Σολάρι! Αναγκάστηκε να φύγει από την Κρήτη

Ο Εστεμπάν Σολάρι αποτελεί παρελθόν από τον Εργοτέλη, όπως ανακοίνωσε επίσημα σήμερα η ομάδα της Κρήτης.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως ο Αργεντινός πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, αντιμετωπίζει σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, όπως ο ίδιος τόνισε με δηλώσεις του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Εστέμπαν Σολάρι, έπειτα από σχετικό αίτημα του ποδοσφαιριστή, ο οποίος ζήτησε να επιστρέψει άμεσα στην πατρίδα του για οικογενειακούς λόγους. Το ΔΣ της ΠΑΕ κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια για τον μεταπείσει, ώστε να παραμείνει και να συνδράμει στην προσπάθεια για την επίτευξη του στόχου, ωστόσο, αυτό δεν κατέστη δυνατό, λόγω του μεγέθους του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Δήλωση Εστέμπαν Σολάρι:

«Έπειτα από προσπάθεια δύο εβδομάδων να δώσω λύση σε ένα οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζω, αναγκάζομαι να λύσω την συνεργασία μου με τον Εργοτέλη και να επιστρέψω στην πατρίδα μου. Ελπίζω να καταλάβουν όλοι, ότι πρέπει να αποχωρήσω. Ευχαριστώ την οικογένεια του Εργοτέλη για την βοήθεια που μου παρείχε και την κατανόηση. Εύχομαι τα καλύτερα για τον Σύλλογο και γιατί όχι να επιστρέψω στην ομάδα κάποια άλλη στιγμή».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για μισαλλοδοξία ο Τατάρ - «Οι διαπραγματεύσεις δεν θα συνεχίσουν από το Κρανς Μοντανά»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για μισαλλοδοξία ο Τατάρ - «Οι διαπραγματεύσεις δεν θα συνεχίσουν από το Κρανς Μοντανά»

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ επανέλαβε το Σάββατο το αίτημά του για λύση δύο κρατών στην Κύπρο, μετά την τριμερή συνάντηση στη Νέα Υόρκη με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Εξάλλου ο κ. Τατάρ ανέφερε ότι προγραμματίζεται μια συνάντηση σε μορφή 5+1 πριν από το τέλος του έτους, λέγοντας πως «θα είμαι κι εγώ εκεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE