Συνέλαβαν για κλοπή πρώην παίκτη της Λίβερπουλ

Συνέλαβαν για κλοπή πρώην παίκτη της Λίβερπουλ

Πρόκειται για τον 33χρονο Αντρέα Ντοσένα τον οποίο η Λίβερπουλ απέκτησε το 200 δαπανώντας 10 εκατομμύρια ευρώ στην Ουντινέζε.

Ο Ιταλός συνελήφθηκε την προηγούμενη Τρίτη και θεωρήθηκε ύποπτος για κλοπή αντικειμένων στα Harrods.

Ο Ντοσένα πάει εκεί για ψώνια με την σύντροφο του. Οι Αστυνομικοί ανέφεραν:

''Τους πήγαμε σε αστυνομικό τμήμα στο δυτικό Λονδίνο. Αφέθηκαν ελεύθεροι αφού πλήρωσαν εγγύηση. Η υπόθεση βρίσκεται υπό έρευνα''.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, συνέλαβαν τον Ντοσένα γιατί ο μικρός του γιός πήρε ένα βιβλίο χωρίς να το γνωρίζει ο πατέρας του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για μισαλλοδοξία ο Τατάρ - «Οι διαπραγματεύσεις δεν θα συνεχίσουν από το Κρανς Μοντανά»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για μισαλλοδοξία ο Τατάρ - «Οι διαπραγματεύσεις δεν θα συνεχίσουν από το Κρανς Μοντανά»

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Ερσίν Τατάρ επανέλαβε το Σάββατο το αίτημά του για λύση δύο κρατών στην Κύπρο, μετά την τριμερή συνάντηση στη Νέα Υόρκη με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Εξάλλου ο κ. Τατάρ ανέφερε ότι προγραμματίζεται μια συνάντηση σε μορφή 5+1 πριν από το τέλος του έτους, λέγοντας πως «θα είμαι κι εγώ εκεί».

BEST OF TOTHEMAONLINE